Revista presei. Știri despre vremurile din urmă (8)

  1. Opt ani de la trecerea spre cele veșnice ale ,,Neînfrântului!” – Nicolae Purcărea | Video (MagazinCritic)

2. 27 septembrie: Cosmonatul Dumitru Prunariu, singurul român care a ajuns în spațiu, a împlinit 71 de ani / Simona Halep a ajuns la borna 32 (R3media)

3. Români, vi se mai pregătește ceva! Proiectul privind Strategia Naţională pentru INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ a fost lansat în dezbatere publică. Ministrul Digitalizării: Zona bisericilor poate să fie consultată, pentru că vorbim despre drepturile oamenilor (RostOnline)

4. Arhiepiscopia Sibiului cere ca filmul „Arsenie. Viața de apoi”, realizat de regizorul Alexandru Solomon, să nu fie difuzat în județul Sibiu: model de dezinformare comunistă (NapocaNews)

5. Falsurile noii ,,investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER – FABRICA DE FAKE NEWS (ActiveNews)

6. Lansare de carte „Ulița Popimii” (Contramundum)

7. Marș pro-LGBT în București, organizat chiar în ziua Sf. Parascheva și finanțat din străinătate. Se cere legalizarea parteneriatelor civile (R3media)

8. Apel umanitar: o profesoară are nevoie de ajutor! (Pandurul)

9. Conacul Olarilor, vedetă în documentarul „Flavours of Romania” al lui Charlie Ottley! Episodul „Oltenia” este disponibil pe Netflix (PaginaOlteniei)

10. CEDO a respins contestația României în cazul cuplurilor de același sex dar nu impune ca recunoașterea să fie oferită sub forma căsătoriei, sub forma parteneriatelor civile, ori prin vreo altă formă alternativă prestabilită. COMUNICAT OCDL (ActiveNews)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.